Új Ügyfélszolgálati és Családtámogatási iroda nyílt Józsefvárosban

 
 

2023. június 19.-én nyitotta meg kapuit az önkormányzat felújított ügyfélszolgálati és családtámogatási irodája a Baross utcában.

Az egyedi kiviteli és látvány tervek alapján készült irodában a kerület lakosai számára magas színtű szolgáltatást tudnak nyújtani az önkormányzat dolgozói. Ehhez járul hozzá az irodába telepített Q-FUSION ügyfélhívó – irányító és tájékoztató rendszer is melyhez Q-FEEDBACK elégedettségmérő megoldásunkat is telepítettük.

A modern megoldás segítségével az ügyfelek kényelemesen várakozhatnak az érintőképernyős jegyautomatákból húzott sorszámok segítségével, miközben nagyméretű LCD kijelzők segítik az ügyfélirányítás és tájékoztatás folyamatát. A pultokon elhelyezett MXLCD-10-s elégedettségmérő eszközök segítségével a lakosság elmondhatja a véleményét a feltett kérdésekben. Az így keletkező adatok (visszajelzések) további segítséget nyújtanak a vezetőségnek az ügyfélszolgálati munka optimalizálására.

 

Webes megjelenés: https://jozsefvaros.hu/otthon/hirdetotabla/hirek/2023/06/unnepelyesen-is-atadtuk-az-uj-ugyfelszolgalatot-es-a-megujult-csaladtamogatasi-irodat-a-baross-utcaban

MULTIMEX megoldások Közigazgatás: https://www.multimex.hu/alkalmazasi-teruletek/kozigazgatas

 
 

Legfrissebb hírek

Previous
Previous

Korszerű betegirányító rendszer a Bókay Gyermekklinika épületében

Next
Next

Megnyitotta kapuit a MÁV Keleti Utascentruma