Szolgáltatásaink

Tervezéstől az üzemeltetésig

Választható szolgáltatásaink

A MULTIMEX által kínált szolgáltatások azt a célt szolgálják, hogy az általunk telepített rendszerek optimális konfigurációban, a helyszíni igényeknek megfelelően kerüljenek installálásra. Minden esetben arra törekszünk, hogy megoldásaink hardver és szoftver elemei tükrözzék a felhasználók elképzeléseit. Szerviz és support tevékenységünknek köszönhetően pedig hosszú távon is jól működő rendszerek szolgálják ügyfeleink igényeit.

Szoftverfejlesztés

Tapasztalt fejlesztőinkkel vállaljuk egyedi szoftverek fejlesztését, leszállítását, üzemeltetését az ügyfelek igényeinek megfelelően.

Rendszerintegráció

A MULTIMEX élen jár az integrációs megoldások területén, legyen az egészségügyi-, gazdasági-, adattárház-, vagy akár időpontfoglaló rendszer integrációja.

Tervezés, tanácsadás, kivitelezés

A MULTIMEX 25 éves iparági tapasztalatával vállalja ügyfélirányító- és multimédiás rendszerek tervezését az ügyfélszolgálat kialakításának bármely szakaszában.

Üzemeltetés, karbantartás

Hardveres és szoftveres szakembereink telefonon, e-mailen, vagy személyesen ügyfeleink rendelkezésére állnak 24 órás, vagy ennél is rövidebb reakcióidőt vállalva.

MULTIMEX Kft. az Ön ügyfélhívó rendszer szállítója!

Lépjen kapcsolatba velünk
Top