JIR projekt, MULTIMEX - Q-FUSION megoldásokkal

 
 

November elején országszerte 90 intézményben kezdte meg működését az új elektronikus járóbeteg-irányítási rendszer (JIR).

A projektben jelentős részt vállalnak a MULTIMEX Kft. megoldásai. Országszerte több mint 500 db kioszkot (MXTP-MULTIFUNCTION és MXTP-22 érintőképernyős jegyautomatát) telepítettünk, 90 intézmény közel 140 telephelyén.

A kioszkok segítségével az intézménybe érkező betegek sorszámot kérhetnek a betegfelvételi pultokhoz, vagy akár adott szakrendelésre is. Az előjegyzésre érkező betegek a TAJ számuk megadásával azonosíthatják magukat a kioszkon, így a betegfelvételi pultot kikerülve (az ott dolgozók munkáját megkönnyítve) egyenesen a szakrendelésekre mehetnek kapott sorszámukkal. A betegek hívásáról a váróterekben felszerelt nagyméretű LCD kijelzők gondoskodnak, ahol a beteghívási adatok (sorszám + szakrendelő száma) mellett, tetszőleges tájékoztató információk megjelenítésére is lehetőség nyílik (mely tartalmak szintén országosan központilag konfigurálhatóak). Az intézményekben telepítésre került közel 600 db elégedettségmérő eszköz (MXLCD-10 elégedettségmérő eszköz) is, ahol a betegek a véleményt formálhatnak az intézményi szolgáltatások minőségéről.

Az eszközök irányításáért, paraméterezéséért a központosított Q-FUSION rendszer felel, mely integrálva lett az országosan bevezetésre kerülő JIR előjegyzéses rendszerrel.

 Webes megjelenés:

OKFŐ: https://okfo.gov.hu/Hirek/kilencven-jarobeteg-szakrendelesen-indul-el-az-uj-jarobeteg-iranyitasi-rendszer-

Balmazújváros Rendelőintézet: https://www.youtube.com/watch?v=7LoIC0iSBmY

Keszthelyi Kórház: https://www.youtube.com/watch?v=VFa58qtN5Hk 

MULTIMEX megoldások Egészségügy: https://www.multimex.hu/alkalmazasi-teruletek/egeszsegugy

 
 

Legfrissebb hírek

Previous
Previous

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!

Next
Next

35 db új akadálymentes MXTP-22-s jegyautomata a Kormányablakokban