MULTIMEX Hírek

Ingyenes tesztlehetőség, testhőmérséklet mérő, arcmaszk ellenőrző megoldásra

2020.10.23Szerző: Multimex
Ingyenes tesztlehetőség, testhőmérséklet mérő, arcmaszk ellenőrző megoldásra

A járvány terjedésével egyre inkább elengedhetetlenné vált a testhőmérséklet mérés és az arcmaszk ellenőrzés az egészségügyi intézményekben, a felsőoktatásban, az ügyfélszolgálatokon, a kereskedelemben, illetve bárhol, ahol fontos a lázas betegek kiszűrése az ügyfelek és a dolgozók egészségének megóvása.

Az országot járva számos megoldással találkozunk. Kézi hőmérőkkel, ahol a testhőmérséklet mérésnél irreális értékeket látunk és egy bejáratnál 2-3 dolgozóra van szükség az ügyfélforgalom ellenőrzésére. Máshol több milliós kapu rendszerek vagy hőkamerák felszerelése történik, melyek sajnos (a felhasználók elmondása szerint) nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. A fentiek tükrében a MULTIMEX Kft. most INGYENES TESZT lehetőséget biztosít az intézmények számára, hogy kipróbálják az testhőmérséklet mérő és arcmaszk ellenőrző megoldásunkat, és önmaguk is megbizonyosodhassanak a termék hatékonyságáról, működőképességéről, esetlegesen a későbbiekben megvásárolják azt elérhető áron! A közelmúltban számos intézmény próbálta ki és tesztelte le termékünket és döntött annak beszerzése mellett.

PRÓBÁLJA KI ÖN IS TESZTELJE LE INGYEN ÉS HASZNÁLJA EZT AZ ELÉRHETŐ ÁRÚ KOMPLEX (TESTHŐMÉRSÉKLET MÉRÉS, ARCMASZK ELLENŐRZÉS, KÉZFERTŐTLENÍTÉS) MEGOLDÁST, LEGYEN ÖN A KÖVETKEZŐ ELÉGEDETT ÜGYFELÜNK!

MULTIMEX Kft. az Ön ügyfélhívó rendszer szállítója!

Lépjen kapcsolatba velünk
Top