Multimédiás rendszerek

Ragadja meg ügyfelei figyelmét!

Választható hardverelemek

Információs termináljaink és nagyméretű LCD kijelzőink segítségével könnyedén megszólíthatja ügyfeleit vagy vásárlóit. Kínálatunkat sokszorosan kipróbált, tartós modellek alkotják, melyekkel optimális multimédiás rendszer építhető ki.

Információs terminálok

Információs terminálok

Az érintőképernyőnek köszönhetően interakcióra képes, beépített számítógéppel rendelkező terminál, melyen tetszőleges weboldal vagy egyéb alkalmazás futtatható.

Kijelzők

LCD Kijelzők

Különböző méretű LCD kijelzők, melyeken megjeleníthetővé válnak a különböző tartalmak akár ügyfélszolgálaton, akár kirakatban.

Megjelenítésre és interakcióra kihegyezve

Választható szoftverelemek

A MULTIMEX által fejlesztett szoftverek segítségével tartalommal töltheti fel kijelzőit, összeállíthatja az ügyfelei, vásárlói számára legmegfelelőbb összetételű tartalmat, valamint értékes visszajelzéseket is gyűjthet.

Q-MONITOR multimédiás rendszer

Szerkessze és jelenítse meg az LCD kijelzőkön könnyedén saját tartalmát, legyen az deviza árfolyam, hír, képsorozat vagy akár reklámfilm.

Q-FEEDBACK elégedettségmérő rendszer

Kérje ügyfelei véleményét kihelyezett interaktív eszközön (tablet, all-in one PC, információs terminál)! Alkalmazásunkkal saját igényei szerint állíthatja össze a kérdéseket, szerkesztheti meg a front end felületet.

MULTIMEX Kft. az Ön ügyfélhívó rendszer szállítója!

Lépjen kapcsolatba velünk
Top