MULTIMEX Hírek

Átgondolt egészségfejlesztési projekt Terézvárosban

2018.11.21Szerző: Multimex

Terézváros Önkormányzata és a kerületi egészségszolgáltató a Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat (TESZ), úgy döntött, hogy a kerületben átfogó egészségfejlesztési projektet hoz létre. Tovább a bejegyzéshez »

Koraőszi fejlesztések az önkormányzati ügyfélirányításban

2018.10.17Szerző: Multimex

A nyári időszak végén az őszi rohamok előtt számos önkormányzat fejlesztette ügyfélkezelési kultúráját. Meggyőző önkormányzati referenciáink és minden igényt kielégítő integrált CFM rendszerünk 3 önkormányzat tetszését is elnyerte. Tovább a bejegyzéshez »

Modern ügyfélirányítás az ELTE Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Irodáiban

2018.09.19Szerző: Multimex

Augusztus hónapban még a tanulmányi szezon megkezdése előtt új helyre költözött az ELTE Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda. Tovább a bejegyzéshez »

Országos sikerek a vízi közmű szektorban

2018.08.21Szerző: Multimex

A májusban megjelent FEF szabályzat szerint a vízi közmű cégeknek kötelező jelleggel elégedettség mérést kell bevezetniük személyes ügyfélszolgálataikon, melyről adatokat kell szolgáltatniuk digitális formában. Tovább a bejegyzéshez »

Okos megoldások a Smartphone Hungary Kft. üzletében

2018.07.24Szerző: Multimex

Manapság számos leginkább on-line kereskedelemben tevékenykedő cég tart fent személyes ügyfélszolgálatot a megrendelt áruk átvételére, a vevőkkel történő kapcsolattartásra. Nincs ezzel másképp a Smartphone Hungary Kft. sem. Tovább a bejegyzéshez »

MULTIMEX Kft. az Ön ügyfélhívó rendszer szállítója!

Lépjen kapcsolatba velünk
Top